Referencer

Referencer:

Charlottelund Travbane, Teledyne RESON, TEKNIQ, Langelinie Pavillonen, Atkins Danmark A/S, Arkitektforbundet, Birkerød tennisklub, Føtex, Danniit A/S , JT3 A/S, Lauritz Knudsen A/S, Dansk Blikkenslager Laug, Scandic Hotel, Comwell Hotel, Haandværkerforeningen, LAVUK, Løjtehus, Charlottenlund fort …

Det siger kunderne:

Hej alle

Helt fantastisk performance fra jeres side i lørdags. Vi er helt høje og der er ingen tvivl om at jeres indsats virkelig fik løftet taget til vores fest. I er i verdensklasse og kan ikke se at der skulle være festbands der på nogen måde kan overgå jer!

Tak fordi I hev mig op på scenen – grænseoverskridende, men hylende morsomt.

Uafhængigt af jeres gode performance i lørdags, så spiller I også til vores kommende sommerfest i Teledyne 23. august. Jeg glæder mig til at sige tak for sidst og feste med jer igen.

Vh

Ole

Feedback fra et job lørdag den 7.07.2018:

Helt genialt band! Super friske og får folk på danse gulvet kan kun anbefale dem

Michelle beck | Bryllup

Feedback fra et job lørdag den 10.03.2018:

Tusind tak for jeres super indsats til Bjarnes fødselsdag i lørdagsJ Vi havde en fantastisk fest – ikke mindst takket være jer. I var bare på fra starten og gjorde det vildt godt. Vores gæster har heller ikke kunnet få armene ned, og både i går og i dag er det væltet ind med begejstrede beskeder. Der var vist nærmest ikke et enkelt nummer, hvor der var tomt på dansegulvet! Så vil du ikke også hilse dine “med-musikere” mange gange og sige tusind, tusind tak. I risikerer, at vi vender tilbage, næste gang vi skal holde fest J

Kirsten 60 års | fødselsdag

Feedback fra et job lørdag den 12.05.2018:

Alt “spillede” fra start til slut. Meget professionelt. Behagelige mennesker. Vi er klar til at book Hits4Ever en anden gang igen.

Bodil | Firma arrangement

Feedback fra et job lørdag den 1.09.2018

Hej Mike. Tusind tak til Jer alle 4 for fed musik til Jespers 50 års fødselsdag. I var fantastisk gode til at mærke efter og tilpasse jer selvskabet, som jeg i øvrigt selv syntes var et godt selvskab  Jeg vil klart anbefale Jer til andre. Mvh. Helle.

 

Helle 50 års fødselsdag